Aktivera JavaScript i webbläsaren för att skicka den här informationen.
Om kontrollen modifieras laddas sidan om

Återkallningsprogram för Beats Pill XL-högtalare – Begäran

Ange dina kontaktuppgifter om du vill delta i återkallningsprogrammet för Beats Pill XL-högtalare. Kontakta sedan Apple-supporten för att påbörja återbetalningsprocessen. Vi kommer att tillhandahålla instruktioner om hur du återvinner din Beats Pill XL-högtalare. Din Apple Store-kredit eller elektroniska betalning kommer att vara tillgänglig inom cirka tre veckor.

Namn och adress
Ange ditt förnamn.
Ange ditt efternamn.
Ange din gatuadress.
Ange postort/stad.
Ange ditt postnummer.
Kontaktinformation
Ange ditt telefonnummer. Kontrollera ditt telefonnummer.
Ange din e-postadress. Kontrollera din e-postadress.
Produktinformation
Ange ditt serienummer.

Exempel: RAVE xx xxxx-xxxxxx.  Leta reda på ditt Pill XL-serienummer.

Hur vill du återbetalas?
Välj ett alternativ för återbetalning.

Om du har problem med att fylla i det här formuläret ber vi dig kontakta Apple.

Om du väljer Apple Store-kredit skickas den via e-post så att du sedan kan använda den i Apple Store eller i en Apple Store-butik.

Om du väljer elektronisk betalning görs återbetalningen direkt till ditt bankkonto.

Apple tar integritetsfrågor på största allvar. Den personliga information som du skickar inom ramen för det här återkallningsprogrammet används för att behandla din begäran och för administration av programmet. Du kan läsa mer om insamling och användning av personlig information i Policy för integritetsskydd för Apples kunder.