Apple Configurator-support

Apple Configurator för Mac

Använd Apple Configurator för Mac till att distribuera iPad-, iPhone-, iPod touch- eller Apple TV-enheter på din skola eller företag.

Apple Configurator för iPhone

Läs om att lägga till alla Mac-datorer med Apple-chip eller med ett Apple T2-säkerhetschip till Apple School Manager eller Apple Business Manager med hjälp av Apple Configurator på din iPhone.

Få hjälp med Apple Configurator

Hitta telefonnumret till ditt land eller din region så kommer vi att sätta dig i kontakt med en expert.