Så använder du Pro Display XDR med Boot Camp

På vissa Mac-modeller kan du använda din Apple Pro Display XDR med Microsoft Windows. Se bara till att mjukvaran är uppdaterad.

Se till att din Mac är kompatibel

Du kan använda Pro Display XDR med Microsoft Windows 10 på följande Mac-modeller om du har installerat de senaste uppgraderingar för Apple-mjukvaran:

• 15- eller 16-tums MacBook Pro som introducerades 2018 eller senare
  • Mac Pro som introducerades 2019
  • iMac som introducerades 2019

Uppdatera mjukvaran

1. Starta din Mac i macOS och använd Programuppdatering för att installera de senaste uppdateringarna till macOS. Din Mac behöver macOS Catalina 10.15.2 eller senare.
  2. Använda Boot Camp-assistenten för att installera Windows 10..
  3. Starta din Mac i Windows och använd Apple Programuppdatering för att installera de senaste Apple-uppdateringarna för Windows.

Pro Display XDR kräver inga ytterligare inställningar för att fungera med Windows.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.