Uppgradera programvaran på din Mac

Uppdatera OS X och appar från Mac App Store.

App Store-symbol

När du vill söka efter programuppdateringar till en Mac-dator öppnar du App Store på din Mac-dator och klickar sedan på Uppdateringar i verktygsfältet. Om uppdateringar är tillgängliga klickar du på uppdateringsknapparna för att hämta och installera dem.

Uppdateringspanelen i Mac App Store

Mac App Store visar uppdateringar till Mac-datorn och inte uppdateringar till iPhone, iPad och iPod touch. Om du inte har App Store på Mac-datorn skaffar du OS X-uppdateringar genom att välja Programuppdateringar från Apple-menyn ().

Om en förväntad Mac-uppdatering inte visas:

• Installera alla uppdateringar som är tillgängliga och kontrollera sedan om det finns uppdateringar igen. Vissa uppdateringar visas endast efter installation av andra uppdateringar och vissa uppdateringar ingår i andra uppdateringar. Till exempel visas inte uppdateringar till Safari eftersom de ingår i OS X-uppdateringar.
  • Du kan använda sökfältet i verktygsfältet.
  • Klicka på Köpt i verktygsfältet för att visa program som du skaffat från Mac App Store. Om du fick ett program från någon annanstans kontaktar du utvecklaren för att få uppdateringar.
  • Om du använder Snow Leopard eller Lion skaffar du OS X-uppdateringar genom att välja Programuppdatering från Apple-menyn. Du kan fortsatt skaffa programuppdateringar från Mac App Store.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: