Uppdatera mjukvaran på Mac

Använd Programuppdatering för att hitta och installera uppdateringar för macOS, inbyggda appar som Safari och appar som har hämtats från App Store.

Använda Programuppdatering

1. Välj Systeminställningar från Apple-menyn () och klicka sedan på Programuppdateringar för att kontrollera om det finns uppdateringar.
  2. Om det finns tillgängliga uppdateringar klickar du på knappen Uppdatera nu för att installera dem. Du kan också klicka på Mer info för att få information om varje uppdatering och välja specifika uppdateringar som du vill installera. Du kan ombes att ange ditt administratörlösenord.
    Inställningar för Programuppdatering
  3. När Programuppdatering anger att din Mac-dator är uppdaterad är även den installerade versionen av macOS och alla dess program uppdaterade. Detta omfattar Safari, Musik, Bilder, Böcker, Meddelanden, Mail, Kalender och FaceTime.
  4. Om du vill installera kommande uppdateringar automatiskt, även för appar som du har hämtat från App Store, väljer du Håll datorn uppdaterad automatiskt. Din Mac meddelar dig om när uppdateringar kräver att den startas om, så du kan alltid välja att installera dem senare.

Uppdatera mjukvaran på din iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om hur du uppdaterar din iPhone, iPad, eller iPod touch till den senaste versionen av iOS eller iPadOS.