Starta om din Mac i macOS eller Windows

När du har installerat Microsoft Windows på Mac kan du välja om din Mac ska starta i macOS eller Windows.

Så här startar du i macOS från Windows

1. Klicka på carat i meddelandefältet till höger i Windows-aktivitetsfältet för att visa dolda symboler.
  2. Klicka på symbolen Boot Camp .
  3. I menyn som visas väljer du Starta om i macOS.
    Om du inte har installerat de senaste Boot Camp-uppdateringarna visas kanske meddelandet Kunde inte hitta startskivan för OS X.
    Boot Camp-menyn i Windows 10

Du kan också använda Starthanteraren när din Mac startar:

1. Starta om din Mac från Start-menyn i Windows.
  2. Tryck och håll ned knappen Alternativ (eller Alt) ⌥ när din Mac börjar starta om.
  3. Välj startvolymen för din Mac (Macintosh HD) i fönstret Starthanteraren och tryck sedan på returtangenten eller klicka på uppåtpilen:
    Starthanteraren-skärm

Så här startar du i Windows från macOS

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.