Identifiera Mac Pro-datorn

Hitta serienumret på din Mac Pro samt annan information som kan hjälpa dig att identifiera vilken modell du har.

I fönstret Om denna Mac

På de flesta versioner av macOS hittar du datorns serienummer och modellinformation i fönstret Om denna Mac.

Välj Apple-menyn () > Om denna Mac. I fönstret som visas står datorns modellnamn och serienummer. Sedan kan du använda serienumret för att kontrollera vilka service- och supportalternativ som finns eller hitta teknisk information för din modell.

Du kan också använda datorns modellidentifierare för att få mer information. Klicka på Systemrapport i fönstret Om denna Mac. Titta efter Modellidentifierare under Maskinvaruöversikten i fönstret Systeminformation som visas. Använd sedan identifieraren för att hitta din Mac Pro.

På ytan av din Mac Pro

Stäng av din Mac Pro och vänd på den. Serienumret står på datorns baksida, nedanför videoportarna.

På en Mac Pro (sent 2013) står serienumret på datorns undersida.

På originalförpackningen till produkten eller kvittot

Om du har sparat originalförpackningen till din Mac Pro hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

Serienumret, modellnumret och konfigurationsdetaljer för din Mac Pro kan även stå på kvittot eller fakturan.

Mac Pro-modeller

2013 Modell Modellidentifierare Apple-artikelnummer
Mac Pro (sent 2013) MacPro6,1 ME253LL/A
Mac Pro (sent 2013) MacPro6,1

MD878LL/A

2012 Modell Modellidentifierare Apple-artikelnummer
Mac Pro (mitten av 2012) MacPro5,1 MD770LL/A
Mac Pro (mitten av 2012) MacPro5,1 MD771LL/A
Mac Pro Server (mitten av 2012) MacPro5,1 MD772LL/A
2010 Modell Modellidentifierare Apple-artikelnummer
Mac Pro (mitten av 2010) MacPro5,1 MC250LL/A
Mac Pro (mitten av 2010) MacPro5,1 MC560LL/A
Mac Pro (mitten av 2010) MacPro5,1 MC561LL/A
Mac Pro Server (mitten av 2010) MacPro5,1 MC915LL/A
2009 Modell Modellidentifierare Apple-artikelnummer
Mac Pro (tidigt 2009) MacPro4,1 MB871LL/A
Mac Pro (tidigt 2009)  MacPro4,1 MB535LL/A