Ladda en Siri Remote eller Apple TV Remote

Lär dig hur du laddar Siri Remote eller Apple TV Remote.*

När fjärrkontrollen behöver laddas visas en varning på TV-apparaten. Du kan när som helst kontrollera fjärrkontrollens laddning. Gå bara till Inställningar > Fjärrkontroller och enheter > Fjärrkontroll och markera din fjärrkontroll.

Ladda fjärrkontrollen

Det tar ungefär två och en halv timme att ladda Siri Remote helt och du kan använda den medan den laddas. Det finns två sätt** att ladda fjärrkontrollen:

• Anslut den till datorn med den medföljande Lightning-till-USB-kabeln.
  • Anslut den till ett vägguttag med Apples USB-strömadapter, till exempel en sådan som medföljde din iPhone eller iPad. Ingen USB-strömadapter från Apple medföljer din Apple TV.

Du kan inte ladda fjärrkontrollen från Apple TV.

* Apple TV 4K och Apple TV (4:e generationen) levereras med samma fjärrkontroll överallt. I länder och regioner som har stöd för Siri kallas fjärrkontrollen Siri Remote. På andra ställen kallas den Apple TV Remote.Siri fungerar med båda fjärrkontrollerna så länge som Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen) är inställd på ett språk och ett land eller en region som har stöd för Siri.

** Användarna kan inte komma åt batteriet i fjärrkontrollen. Mer information finns på servicesidan för den här produkten