Byta språk på Apple TV

Läs om vad du kan göra om du vill ha ett annat språk på Apple TV eller råkade byta språk.

Slå på eller av undertexter

När du tittar på en film eller ett tv-program kan du slå på undertexter. På Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen) sveper du nedåt på fjärrkontrollen, väljer Undertexter och sedan det språk som du vill se undertexterna på.

Du kan också be Siri. Håll bara ned Siri-knappen på Siri Remote och säg sedan ”slå på undertexter”.

För att slå av undertexter sveper du nedåt på fjärrkontrollen, väljer Undertexter och sedan väljer du Av. Du kan också hålla ned Siri-knappen på Siri Remote och säga ”stäng av undertexter”.

Läs mer om undertexter, språk för ljud och dold textning.

För att slå på undertexter och byta språk på Apple TV (2:a eller 3:e generationen) håller du ned mittknappen på fjärrkontrollen i tre sekunder för att visa fliken Undertexter. Välj sedan det alternativ du vill använda.

Byta språk på Apple TV

Följ stegen nedan för att byta språk på din Apple TV.

Öppna Inställningar

Välj Inställningar på hemskärmen.

Välj Allmänt

Allmänt är det första valet högst upp i listan.

Välj språk

Rulla ned och välj språk under Språk och region, det vill säga det första alternativet med en flagga till vänster. Rulla ned långsamt eftersom det kan ta ett litet tag innan flaggan visas.

Välj språket du vill ha

Rulla ned på nästa skärm och välj språket som du vill ha.