Byta språk på Apple TV

Läs om vad du kan göra om du vill ha ett annat språk på Apple TV eller råkade byta språk.

Byta språk på undertexter

När du tittar på en film eller ett tv-program kan du byta språk på undertexterna. På Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen) sveper du nedåt på fjärrkontrollen, väljer Undertexter och sedan det språk som du vill se undertexterna på. På Apple TV (2:a eller 3:e generationen) håller du ned mittknappen på fjärrkontrollen i tre sekunder för att visa fliken Undertexter. Välj sedan det alternativ du vill använda. Läs mer om dold textning och undertextning på din Apple TV.

Byta språk på Apple TV

Följ stegen nedan för att byta språk på din Apple TV.

Öppna Inställningar

Välj Inställningar på hemskärmen.

Välj Allmänt

Allmänt är det första valet högst upp i listan.

Välj språk

Rulla ned och välj Språk under Språk och region, det vill säga det första alternativet med en flagga till vänster. Rulla ned långsamt eftersom det kan ta ett litet tag innan flaggan visas.

Välj språket du vill ha

Rulla ned på nästa skärm och välj språket som du vill ha.