Justera hastighet för dubbelklick och rullning för din mus eller styrplatta

Lär dig hur du ändrar hastighet för dubbelklick och rullning på din Apple Magic Mouse, Apple Magic Trackpad eller inbyggda styrplatta på din Mac. Du kan också aktivera eller inaktivera rullning på dessa enheter.

1. Välj Systeminställningar från Apple-menyn.
  2. Välj Hjälpmedel i fönstret Systeminställningar.
  3. Välj Mus och styrplatta i vänster sidofält.
  4. Ändra reglaget som visas nedan för att justera hastighet för dubbelklick för din mus eller styrplatta.
    Systeminställningar
  5. Klicka på knappen Styrplattealternativ eller Musalternativ för att justera rullningshastigheten för din mus eller styrplatta.
  6. Använd reglaget i rutan som visas för att justera rullningshastigheten för din enhet. Du kan också aktivera eller inaktivera rullning för din mus eller styrplatta med kryssrutan.
    Rullningshastighet i Systeminställningar

Du kan också använder panelen Hjälpmedel i Systeminställningar för att slå på ”dra med tre fingrar” för din styrplatta.