Om kontrollen modifieras laddas sidan om
13-tums MacBook Pro

Serviceprogram för bildskärmens bakgrundsbelysning på 13-tums MacBook Pro

Apple har kommit fram till att en mycket liten andel av bildskärmarna på 13-tums MacBook Pro kan uppvisa ett eller flera av följande beteenden:

• Bildskärmens bakgrundsbelysning visar hela tiden eller återkommande vertikala ljusa områden längs hela skärmens nederkant
  • Bildskärmens bakgrundsbelysning slutar fungera helt

Berörda enheter såldes mellan oktober 2016 och februari 2018. Apple eller en auktoriserad Apple-servicepartner kan utföra service på berörda MacBook Pro-enheter kostnadsfritt.

Berättigade modeller

Välj Apple-menyn () > Om den här datorn om du vill se vilken datormodell du har och ta reda på om den är berättigad till det här programmet. Nedan visas vilka modeller som är berättigade.

• MacBook Pro (13 tum, 2016, fyra Thunderbolt 3-portar)
  • MacBook Pro (13 tum, 2016, två Thunderbolt 3-portar)

Obs! Inga andra bärbara Mac-modeller omfattas av det här programmet.

Serviceprocessen

Välj ett av alternativen för service nedan. Vi kommer att kontrollera att din MacBook Pro är berättigad för det här programmet innan vi utför reparationen.

Kontakta Apple-supporten om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Förbered din enhet inför servicen genom att säkerhetskopiera dina data.

Obs! Om din MacBook Pro har andra skador som försvårar reparationen måste det felet åtgärdas först. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Ytterligare information

Detta världsomfattande program från Apple förlänger inte standardgarantiskyddets giltighet för din MacBook Pro-dator.

Om du tror att din MacBook Pro har påverkats av det här problemet och du har betalat för att reparera bildskärmen kan du kontakta Apple angående en återbetalning.

Programmet omfattar berättigade MacBook Pro-modeller under fem år från det ursprungliga inköpsdatumet eller tre år från det här programmets startdatum, beroende på vilket som är längst.

Informationen gäller från och med 2021-01-15