Använda Apple Studio Display eller Pro Display XDR med Boot Camp

Du kan använda Apple-skärmar med Microsoft Windows på vissa Mac-modeller. Se bara till att mjukvaran är uppdaterad.

Kontrollera kompatibiliteten

Om du har installerat de senaste programuppdateringarna kan du använda följande Apple-skärmar med Microsoft Windows 10 på vissa Intel-baserade Mac-modeller.

Studio Display

Har stöd för Boot Camp med macOS Monterey 12.3 eller senare på följande Intel-baserade Mac-modeller:

• 16-tums MacBook Pro lanserad 2019

• 15-tums MacBook Pro lanserade från 2016 till 2019

• 13-tums MacBook Pro lanserade från 2016 till 2020

• MacBook Air lanserade från 2018 till 2020

• iMac lanserad från 2017 till 2020

• iMac Pro

• Mac mini lanserad 2018

• Mac Pro lanserad 2019

Pro Display XDR

Har stöd för Boot Camp med macOS Catalina 10.15.2 eller senare på följande Intel-baserade Mac-modeller:

Uppdatera programvaran

Ingen av skärmarna kräver några ytterligare inställningar, men se till att mjukvaran är uppdaterad:

1. Installera de senaste uppdateringarna till macOS. Du måste använda macOS för att ta emot uppdateringar till skärmen.

2. Om du inte redan har gjort det, så använder du Boot Camp-assistent för att installera Windows 10.

3. Starta din Mac i Windows och använd Apple Programuppdatering för att installera de senaste Apple-uppdateringarna för Windows.

Läs mer

Det kan hända att Mac-datorer inte har stöd för video via Thunderbolt 3 när Windows körs i Felsäkert läge eller Windows Återställningsmiljö. Video är i dessa lägen är fortfarande tillgänglig för skärmar som är anslutna till en annan skärmport, till exempel HDMI.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.