Om du inte kan importera bilder från din iPhone, iPad eller iPod touch till din dator

Om du inte kan importera dina bilder till din dator eller om din dator inte känner igen din iPhone, iPad eller iPod touch som en kamera provar du följande steg.

Kontrollera om du kan använda iCloud-bildbibliotek eller Min bildström

Om du aktiverade iCloud-bildbibliotek på din Mac-dator och iPhone, iPad eller iPod touch så kanske dina bilder redan finns på datorn. Använd dessa steg om du ska leta efter dina bilder i Bilder för macOS. Du kan även gå till iCloud.com och öppna appen Bilder om du vill visa hela bildbiblioteket och välja bilder du vill importera. Om du inte aktiverade iCloud-bildbibliotek provar du att använda Min bildström för att komma åt dina bilder på din dator.

Om du inte använder iCloud-bildbibliotek eller Min bildström prövar du med stegen nedan.

Kontrollera anslutningarna och uppdatera mjukvaran

Försök importera bilderna med en annan USB-kabel från Apple.

Om du fortfarande inte kan importera uppdaterar du mjukvaran:

1. Leta efter uppdateringar av ditt bildhanteringsprogram.

2. Hämta den senaste versionen av iTunes.

3. Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch.

4. Uppdatera din Mac eller PC. I Windows använder du programmet Windows Update.

5. Försök att importera bilderna igen.

Försök att importera en ny bild

1. Ta en ny bild eller spara en skärmbild av din iOS-enhet genom att trycka på hemknappen och vilo-/väckningsknappen samtidigt.

2. Anslut iOS-enheten till datorn.

3. Försök att importera bilderna med ditt bildhanteringsprogram. Eller prova med de här stegen på datorn:

• På Mac öppnar du Bildinsamling i mappen Program.

• På PC går du till Microsofts webbplats för att lära dig hur du importerar bilder i Windows 10, Windows 8 och Windows 7.

Om datorn inte hittar enheten kontrollerar du att enheten är betrodd på datorn.

Prova med en annan dator

Om kameraposten inte visas i Enhetshanteraren testar du iOS-enheten på en annan dator. Om iOS-enheten känns igen som en kamera av en annan dator, vänder du dig till Microsoft eller det företag som erbjuder support för din dator för att få hjälp med problemet.

Använder du en Mac-dator provar du att använda AirDrop för att skicka bilderna trådlöst till datorn.

Det här dokumentet kommer att uppdateras efterhand som ytterligare information blir tillgänglig.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.