Ta en skärmavbild på din iPhone

Vill du snabbt spara det du har på skärmen?

Så tar du en skärmavbild på din iPhone X eller senare

1. Tryck samtidigt på sidoknappen och volymhöjningsknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep vänster för att ta bort den från vyn.

Så tar du en skärmavbild på iPhone 6 , 7 eller 8

1. Tryck samtidigt på sidoknappen och hemknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep vänster för att ta bort den från vyn.

Så tar du en skärmavbild på iPhone SE eller tidigare

1. Tryck samtidigt på den övre knappen och hemknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep vänster för att ta bort den från vyn.

Här hittar du skärmavbilder

Öppna Bilder och gå till Album > Skärmavbilder.