Ta en skärmavbild på din iPhone

Spara snabbt det du har på skärmen.

Så tar du en skärmavbild på iPhone-modeller med Face ID

1. Tryck samtidigt på sidoknappen och volymhöjningsknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep åt vänster för att ta bort den från vyn.

Så tar du en skärmavbild på iPhone-modeller med Touch ID och sidoknappen

1. Tryck samtidigt på sidoknappen och hemknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep åt vänster för att ta bort den från vyn.

Så tar du en skärmavbild på iPhone-modeller med Touch ID och den övre knappen

1. Tryck samtidigt på den övre knappen och hemknappen.
  2. Släpp sedan båda knapparna.
  3. När du har tagit en skärmavbild visas en miniatyr av den i det nedre vänstra hörnet av skärmen en stund. Tryck på miniatyren för att öppna den eller svep åt vänster för att ta bort den från vyn.

Här hittar du skärmavbilder

Öppna Bilder och gå till Album > Skärmavbilder.