Hämta den senaste versionen av iTunes

Läs om hur du uppdaterar till den senaste versionen av iTunes.

Om du har installerat iTunes på din dator följer du anvisningarna nedan när du ska uppdatera till den senaste versionen.

Om iTunes inte är installerat på din dator kan du hämta senaste versionen.

Mac

1. Öppna iTunes.
  2. Gå till menyraden överst på datorskärmen och välj iTunes > Leta efter uppdateringar.
  3. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Windows

1. Öppna iTunes.
  2. Om menyraden inte visas håller du ned tangenterna Ctrl och B för att visa den. Läs mer om menyraden i iTunes för Windows
  3. Välj Hjälp > Leta efter uppdateringar från menyraden.
  4. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.

Om du inte uppmanas att installera en ny version av iTunes har du redan den senaste versionen som ditt operativsystem har stöd för. En del funktioner eller enheter kan kräva en nyare version av iTunes än systemet stöder. Systemkraven anges på hämtningssidan för iTunes.

Läs mer

Läs om hur du uppdaterar iOS-programvaran på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Lär dig hur du hämtar programvaruuppdateringar till din Mac.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.

Senast ändrad: