Hämta den senaste versionen av iTunes

Läs om hur du uppdaterar till den senaste versionen av iTunes.

Om du har installerat iTunes på din dator följer du instruktionerna nedan när du ska uppdatera till den senaste versionen.

Om iTunes inte är installerat på din dator kan du hämta det här.

Mac

1. Öppna iTunes.
  2. Från menyraden överst på datorskärmen väljer du iTunes > Leta efter uppdateringar.
  3. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.
    Om du inte uppmanas att installera en ny version av iTunes har du redan den senaste versionen som ditt operativsystem har stöd för. Systemkraven anges på hämtningssidan för iTunes.

Windows

1. Öppna iTunes.
  2. Om menyraden inte visas håller du ned tangenterna Kontroll och B för att öppna den. Läs mer om menyraden i iTunes för Windows
  3. Välj Hjälp > Leta efter uppdateringar från menyraden.
  4. Följ anvisningarna för att installera den senaste versionen.
    Om du inte uppmanas att installera en ny version av iTunes har du redan den senaste versionen som ditt operativsystem har stöd för. Systemkraven anges på hämtningssidan för iTunes.

Få mer information om att installera och uppdatera iTunes och hjälp med felsökning.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer.

Senast ändrad: