Kundestøtte for Safari

Bli kjent med Safari

Tilpass startsiden

Velg et bakgrunnsbilde og andre alternativer som Favoritter, Siri-forslag, iCloud-faner og leselisten.

Legg til tillegg

Tillegg tilfører Safari funksjonalitet samtidig som de forbedrer og tilpasser surfeopplevelsen.

Personvernrapport

Se en liste over kjente sporere som har blitt blokkert fra å spore deg på alle nettstedene du har besøkt.

Autoutfylling av passord

Bruk autoutfyllingsfunksjonen til å fylle ut lagrede brukernavn og passord på en enkel måte, og til å foreslå sterke passord når du registrerer deg for nettsteder.

Importer bokmerker

Du kan importere bokmerker, loggen og lagrede passord fra Google Chrome eller Mozilla Firefox og fortsette der du slapp.

Oversett nettsider

Du kan klikke på oversettingssymbolet i adressefeltet for å oversette en nettside fra et annet språk.

Ressurser

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med Safari.

Konfigurer iCloud

Velg og konfigurer iCloud-funksjonene du vil bruke, for eksempel Bilder, Kontakter, Kalendere med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.