Oppdater til den nyeste versjonen av Safari

Hvis en Safari-oppdatering er tilgjengelig for enheten din, kan du få den ved å oppdatere eller oppgradere macOS, iOS, iPadOS eller visionOS.

Få Safari-oppdateringer for Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Den nyeste Safari-versjonen følger med den nyeste versjonen av operativsystemet for Apple-enheten din.

Få Safari-oppdateringer for Windows

Apple tilbyr ikke lenger Safari-oppdateringer for Windows eller andre PC-operativsystemer. Safari 5.1.7 for Windows, utgitt i 2010 og nå utdatert, var den siste versjonen som ble laget for Windows.

Hvis et nettsted sier at nettleseren din er utdatert

Hvis et nettsted sier at Safari er utdatert selv om du allerede bruker den nyeste versjonen av macOS, iOS, iPadOS eller visionOS, kan det være et problem med nettstedet. Hvis du er sikker på at du vil bruke nettstedet, kan du kontakte eieren eller utvikleren av nettstedet for å få veiledning om hvordan du best kan bruke nettstedet.