Kundestøtte for Pages

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til Pages.

Finn ut hva som er nytt i Pages for Mac og iOS

Redesignet dokumentorganiserer, flytt og slipp mellom apper, forbedret PDF-eksportering – og mye mer.

Få hjelp med Pages

Opprett og rediger Pages-dokumenter på Mac, iCloud.com og iPhone eller iPad. Hvis du vil finne ut hvordan du bruker Pages, kan disse brukerhåndbøkene være til hjelp.

Mer informasjon

iWork-fora

Finn løsninger for Pages, Numbers og Keynote i iWork-foraene våre.

Kontakt Apple-kundestøtte

Hjelp meg med Pages

Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.