Kundestøtte for Meldinger

Hvis du ikke kan slå på eller logge på iMessage eller FaceTime

Følg denne framgangsmåten hvis du ser en feilmelding under aktivering.

Hvis du ikke kan sende eller motta meldinger på Phonen eller iPaden

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan motta tekstmeldinger, eller hvis du ser et varsel når du sender en melding.

Hvis iPhone-meldingene dine er grønne

Finn ut hvorfor meldingene dine vises i grønne bobler i stedet for blå bobler.

Gjenopprett slettede meldinger

Gjenopprett enkeltmeldinger eller hele samtaler du har slettet i Meldinger-appen.

Svar på spesifikke meldinger

Svar direkte på spesifikke meldinger og bruk omtaler til å rette oppmerksomheten mot visse meldinger og personer.

Søk i tekstmeldingene på iPhone

Søk etter spesifikke ting på tvers av samtaler og i bilder.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.