Kundestøtte for Meldinger

Gjenopprett slettede meldinger

Med iOS 16 og iPadOS 16.1 eller nyere, kan du gjenopprette enkeltmeldinger eller hele samtaler du har slettet i Meldinger.

Administrer gruppemeldinger

Opprett en gruppesamtale

Start en gruppesamtale med venner og familie, gi gruppen et navn, og legg til eller fjern personer fra gruppen.

Forlat gruppesamtalen

Finn ut hvordan du slår av varslinger eller forlater en gruppesamtale fullstendig.

Gjør meldingene dine personlige

Opprett og bruk Memoji

Lag en Memoji som samsvarer med personligheten din og humøret ditt, og bruk den i Meldinger og FaceTime.

Legg til en personlig snert

Uttrykk deg selv med boble-, fullskjerm- og kameraeffekter.

Bruk din egen Apple-ID til familiedeling

Når du konfigurerer familiedeling, må du passe på at alle bruker sin egen Apple-ID.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.