Søk i tekstmeldinger på iPhone

I iOS 16.2 og nyere versjoner kan du søke etter spesifikke ting på tvers av samtaler og i bilder.

Vis søkefeltet i Meldinger

1. Åpne samtalelisten i Meldinger.

2. Sveip ned fra samtalelisten i Meldinger-appen for å vise søkefeltet.

3. Skriv inn det du leter etter og trykk på søk.

No alt supplied for Image

I iOS 16.2 og nyere kan du søke etter bilder i meldinger basert på hva som er avbildet, for eksempel en hund, en bil, personer eller tekst. Og i iOS 17 og nyere kan du begrense søket ved å bruke flere filtre – for eksempel meldinger med en bestemt person, innholdstyper som bilder eller koblinger eller nøkkelord – for å gjøre det enklere å finne akkurat det du leter etter.

Hvis du nylig slettet en samtale, inkluderes den ikke i søkeresultatene. Finn ut hvordan du gjenoppretter slettede meldinger i iOS.

Finn vedlegg i en bestemt samtale

1. Åpne samtalen du vil søke i.

2. Trykk på navnet på gruppen eller kontakten øverst i meldingen. Hvis du bruker iOS 14 eller eldre, eller iPadOS, trykker du på Info-knappenNo alt supplied for Image.

3. Rull ned for å finne bilder, koblinger, dokumenter og mer fra samtalen. Trykk og hold på et bilde eller vedlegg for å vise alternativer som Arkiver, Kopier, Del og Slett.