Legg til og fjern personer i gruppesamtaler på iPhone eller iPad

Finn ut hvordan du legger til og fjerner personer i gruppesamtaler på iPhone eller iPad.

ios14-messages-app-icon
  • Med iMessage kan du legge til noen i en gruppesamtale hvis det er tre eller flere personer i gruppen og alle bruker en Apple-enhet. Hvis du vil fjerne noen, må det være fire eller flere personer i gruppen.

• Du kan ikke legge til eller fjerne personer i gruppe-SMS/MMS-samtaler, og du kan ikke legge til eller fjerne noen hvis noen i gruppen bruker en enhet som ikke er fra Apple. Finn ut mer om forskjellen mellom iMessage og SMS/MMS.

Slik legger du til noen i en gruppesamtale

1. Trykk på gruppesamtalen du vil legge noen til i.

2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.

3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene og deretter på Legg til kontaktLegg til kontakt .

4. Skriv inn kontakten du vil legge til, og trykk på Ferdig.

ios15-iphone12-pro-messages-group-message-add-contact-imessage

Slik fjerner du noen fra en gruppesamtale

1. Trykk på gruppemeldingen med kontakten du vil fjerne.

2. Trykk på gruppesymbolene øverst i tråden.

3. Trykk på det grå pilsymbolet til høyre for kontaktene, og sveip til venstre over navnet på personen du vil fjerne.

4. Trykk på Fjern, og deretter på Ferdig.

ios15-iphone12-pro-messages-group-message-remove-contact-imessage

Hvis du inviterer andre i gruppesamtalen til å samarbeide om et prosjekt, kan disse kontaktene fremdeles ha tilgang til prosjektet etter at du har fjernet dem fra gruppesamtalen. Apper som er vert for det delte prosjektet, kontrollerer vanligvis tilgangen.

Vil du fjerne deg selv fra en gruppesamtale? Finn ut hvordan du demper varslene fra en gruppesamtale eller forlater samtalen i Meldinger-appen.

Hvis du ikke kan legge til eller fjerne noen i en gruppesamtale

• Du kan bare fjerne noen hvis gruppen består av fire eller flere personer og alle bruker en Apple-enhet, for eksempel en iPhone eller iPad.

• Du kan bare legge til noen i en gruppesamtale hvis de bruker en Apple-enhet. Hvis du vil legge til noen i en gruppesamtale, men de bruker en enhet som ikke er fra Apple, må du opprette en ny gruppesamtale. Denne samtalen vil bruke SMS/MMS som standard, siden noen bruker en enhet som ikke er fra Apple.

• Du kan bare legge til noen i en gruppesamtale som allerede består av tre eller flere personer. Du kan ikke legge til noen i en meldingssamtale du allerede har gående med bare én annen person.