Hvis iPhone-meldingene dine er grønne

Hvorfor er iPhone-meldingene grønne? MMS-/SMS-meldinger vises i grønne tekstbobler på enheten din. Finn ut hvordan du får blå bobler i stedet.

Grunnen til at meldingene dine vises i grønne bobler i stedet for blå bobler

Hvis du ser en grønn meldingsboble i stedet for en blå en, ble den meldingen sendt med MMS/SMS i stedet for iMessage. Det er flere mulige årsaker til dette:

Lær forskjellen mellom iMessage og MMS/SMS-meldinger

En tekstmelding til mamma som ber om oppskrifter på lasagne, den vises i en grønn boble fordi den ble sendt som SMS eller MMS.

Slå på iMessage slik at meldingene dine vises i blå bobler når det er mulig

1. Trykk på Meldinger i Innstillinger.

2. Slå på iMessage.

For at meldingene dine skal vises i blå bobler må du slå på iMessage i Innstillinger > Meldinger.

3. Hvis det er nødvendig, trykker du på Send og motta for å velge om nye samtaler skal startes fra telefonnummeret ditt eller e-postadressen din.