Aktiver JavaScript i nettleseren for å sende inn denne informasjonen.
Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
iPhone 6 Plus

Erstatningsprogram for iSight-kamera på iPhone 6 Plus

Apple har funnet ut at et lite antall iPhone 6 Plus-enheter har en komponent i iSight-kameraet som har en funksjonsfeil som kan gjøre at bildene dine blir uskarpe. De påvirkede enhetenes serienummer er alle innen et begrenset intervall, og ble primært solgt mellom september 2014 og januar 2015.

Dersom iPhone 6 Plus-enhetene din tar uklare bilder og har et serienummer innen det aktuelle intervallet, erstatter Apple enhetens iSight-kamera kostnadsfritt.

iSight-kameraet er plassert på baksiden av iPhone 6 Plus-enheten:

iPhone 6 Plus sitt iSight-kamera

Kvalifikasjon

Dersom iPhone 6 Plus-enheten din fungerer og du ser tegn til symptomet som er beskrevet ovenfor, kan du bruke serienummerkontrollen nedenfor for å finne ut om enheten er kvalifisert for dette programmet. Dette programmet gjelder kun iPhone 6 Plus.

Valid Input Invalid Input

Serienummeret du har oppgitt, er kvalifisert for dette programmet. Velg et av servicealternativene nedenfor.

Serienummeret du har oppgitt, er ikke kvalifisert for dette programmet på grunn av én av de følgende årsakene:
- Det har ikke et serienummer som er innen det aktuelle intervallet.
- Opplysningene våre viser at iSight-kameraet ditt allerede har blitt erstattet.
- Opplysningene våre viser at det ikke lenger er kvalifisert for kostnadsfri erstatning i dette programmet. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med Apple.

Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.

Oppgi serienummeret.

Dette er ikke et gyldig Apple-produktserienummer. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.

Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.

Det er enkelt å finne serienummeret til en iPhone. Se hvordan du gjør det.

Utskiftingsprosess

Finn en deltakende Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få erstattet iSight-kameraet. Din iPhone vil bli undersøkt før arbeidet starter for å få bekreftet at den er kvalifisert for dette programmet og er i god stand.

For å forberede iPhone 6 Plus-enheten din på erstatningsprosessen, sikkerhetskopier innholdet ditt til iTunes eller iCloud.

Merk: Dersom iPhone 6 Plus-enheten din har skader som for eksempel en knust skjerm som hindrer erstatningen av kameraet, må det problemet løses før kameraservicen. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone 6 Plus-enheter som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig i andre EØS-land.

Dette verdensomspennende Apple-programmet innebærer ingen utvidelse av den normale garantidekningen for iPhone 6 Plus.

Programmet dekker berørte iPhone 6 Plus iSight-kameraer i fire år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 6. september 2017