Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes inn på nytt
AirPods Pro

Serviceprogram for lydproblemer med AirPods Pro

Apple har fastslått at en liten andel AirPods Pro kan ha problemer med lyden. De berørte enhetene ble produsert før oktober 2020.

En AirPods Pro-enhet som er berørt, kan utvise ett eller flere av følgende problemer:

• Knitring eller skurring som forverres i omgivelser med mye støy, under trening eller i telefonsamtaler.
  • Aktiv støyreduksjon fungerer ikke som forventet, for eksempel ved at du mister basslyd, eller at du opplever mer støy fra for eksempel trafikk eller fly.

En Apple-autorisert tjenesteleverandør kan utføre service på den berørte AirPods Pro-enheten (venstre, høyre eller begge) kostnadsfritt.

Merk: Dette programmet gjelder ikke for noen andre AirPods-modeller

Serviceprosess

Velg et av servicealternativene nedenfor for å få service på AirPods Pro. AirPods Pro blir undersøkt i forkant av servicen for å sikre at de er kvalifiserte for programmet. AirPods Pro (venstre, høyre eller begge) som har et bekreftet problem, blir erstattet. AirPods Pro-etuiet er ikke berørt og blir ikke erstattet.

Tilleggsinformasjon

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke dekningen i standardgarantien for AirPods Pro. Dette programmet påvirker ikke rettighetene du har i henhold til forbrukerlovgivningen.

Dette programmet dekker berørte AirPods Pro i tre år fra datoen de første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 1. oktober 2021