Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt
Bærbare Macer

Serviceprogram for tastaturer på MacBook, MacBook Air og MacBook Pro

Apple har fastslått at en liten prosentandel av tastaturene i enkelte MacBook-, MacBook Air- og MacBook Pro-modeller kan utvise ett eller flere av følgende problemer:

• Bokstaver eller tegn som gjentas uventet
  • Bokstaver eller tegn som ikke vises
  • En tast eller taster som kjennes treg(e) eller ikke reagerer konsekvent

Apple eller en Apple-autorisert tjenesteleverandør vil utføre service på kvalifiserte MacBook-, MacBook Air- og MacBook Pro-tastaturer kostnadsfritt. Typen service som trengs, avgjøres ved å undersøke tastaturet, og kan innebære utskiftning av en eller flere taster eller av hele tastaturet.

Kvalifiserte modeller

For å finne ut hvilken modell maskinen din er, og om den er kvalifisert for dette programmet, velger du Apple ()-menyen > Om denne maskinen. Du kan se en liste over kvalifiserte modeller nedenfor.

• MacBook (Retina, 12-tommers, tidlig 2015)
  • MacBook (Retina, 12-tommers, tidlig 2016)
  • MacBook (Retina, 12-tommers, 2017)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2018)
  • MacBook Air (Retina, 13-tommers, 2019)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2016, to Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2017, to Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2019, to Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2016, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2017, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2016)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2017)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2018, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2018)
  • MacBook Pro (13-tommers, 2019, fire Thunderbolt 3-porter)
  • MacBook Pro (15-tommers, 2019)

Merk: Dette programmet gjelder ikke for noen andre bærbare Mac-modeller.

Serviceprosess

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få utført service på tastaturet. MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro-maskinen din blir undersøkt i forkant av servicen for å sikre at den er kvalifisert for programmet.

Typen service som trengs, avgjøres ved å undersøke tastaturet, og kan innebære utskiftning av en eller flere taster eller av hele tastaturet. Hvor lang tid servicen tar, avhenger av typen service som trengs, og tilgjengeligheten av erstatningsdeler.

Hvis du har noen spørsmål eller trenger hjelp, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

For å forberede maskinen din på service bør du sørge for å ta sikkerhetskopi av dataene dine.

Merk: Hvis MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro har skader som kan påvirke servicen, må dette problemet repareres først. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Dette verdensomfattende Apple-programmet utvider ikke dekningen til standardgarantien for den bærbare Macen din.

Hvis du mener at den bærbare Macen din var berørt av dette problemet, og hvis du har betalt for å få tastaturet reparert, kan du kontakte Apple for å be om refusjon.

Programmet dekker kvalifiserte MacBook-, MacBook Air- og MacBook Pro-modeller i fire år fra datoen da maskinen første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Information as of 2019-07-09