Hils på den nye Macen din

Vi viser deg hvordan du konfigurerer Macen, og hvordan du får mest mulig ut av de brukervennlige, men kraftige funksjonene.

Ta med deg filene og mappene dine

Bruk overføringsassistenten til å kopiere alle dokumentene, appene og innstillingene fra en Windows-PC eller en annen Mac til den nye Macen.

Finn ut hvordan du bruker bevegelser og snarveier

Oppnå flotte resultater med Mac

Produktivitet er morsomt, enkelt og samkjørt med disse kraftfulle appene som er innebygd i Macen.

Enda flere grunner til å like Mac

Les mer

Få kundestøtte for Mac, finn ut mer om operativsystemet Mac bruker, og frisk opp de grunnleggende kunnskapene dine.