Hils på den nye Mac-maskinen din

Vi viser deg hvordan du konfigurerer Mac-maskinen din, og hvordan du får det meste ut av de enkle, men kraftige funksjonene.

Ta med deg filene og mappene dine

Bruk overføringsassistenten til å kopiere alle dokumentene, appene og innstillingene fra en Mac eller Windows-PC til den nye Mac-maskinen din.

Finn ut hvordan du bruker bevegelser og snarveier

Oppnå fantastiske resultater med Mac

Produktivitet er morsomt, enkelt og samkjørt med disse kraftfulle appene som er innebygd i Mac-maskinen.

Det er enda mer å like på den nye Mac-maskinen din

Les mer

Få kundestøtte for Mac, finn ut mer om operativsystemet som gjør at Mac-maskinen din fungerer, og frisk opp de grunnleggende kunnskapene dine.