Si hei til den nye iPhone-enheten din

Vi hjelper deg med å konfigurere iPhone-enheten din, og vi viser deg noen flotte funksjoner slik at du kan gjøre mer enn før.

Konfigurer og begynn å bruke iPhone

Etter konfigurasjonen – som iPhone hjelper deg gjennom – er du klar til å bruke iPhone. Surf på Internett, send meldinger, ring til noen, bruk Siri, last ned apper og musikk med mer.

Alt du trenger, er bare et sveip unna

Få de siste nyhetene, se varslingene dine og få rask tilgang til innstillinger og apper – kun med et sveip.

Mer å like ved iPhone

Jo mer du vet om iPhone-enheten din, jo mer liker du den. Her tar vi en titt på flere funksjoner du kan bruke til å gjøre mer med iPhone.