Si hei til den nye iPhone-enheten din

Vi hjelper deg med å konfigurere iPhone-enheten din, og vi viser deg noen flotte funksjoner slik at du kan gjøre mer enn før.

Konfigurer og begynn å bruke iPhone

Etter konfigurasjonen – som iPhone hjelper deg gjennom – er du klar til å bruke iPhone. Surf på Internett, send meldinger, ring til noen, bruk Siri, last ned apper og musikk med mer.

Alt du trenger, er bare et sveip unna

Få rask tilgang til innstillinger og apper, se varslinger og få siste nytt – kun med et sveip.

Mer å like ved iPhone

Jo mer du vet om den nye iPhone-enheten din, desto mer liker du den. Her tar vi en titt på flere funksjoner du kan bruke for å få mer nytte av iPhone.