Møt iPhone

Vi hjelper deg med å konfigurere og bruke den nye iPhone-enheten, slik at du kan få gjort mer.

Først må du

Du kan konfigurere den nye iPhone-enheten din eller bytte til en ny iPhone med noen få trinn.

Alt du trenger, er bare et sveip unna

Få rask tilgang til innstillinger og apper, se varslinger og få siste nytt – kun med et sveip.

Mer å like ved iPhone

Jo mer du vet om den nye iPhone-enheten din, desto mer liker du den. Her tar vi en titt på flere funksjoner du kan bruke for å få mer nytte av iPhone.