Finn ut hvordan du bruker Meldinger

Bruk Meldinger til å sende og motta tekst, bilder, videoer og personlige effekter med mer. Finn ut hvordan du kommer i gang eller får hjelp her.

Kom i gang

Trenger du hjelp?

Se hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å sende eller motta meldinger.

Gjør meldingene dine personlige

Med iOS 10 kan du sende mer uttrykksfulle og animerte meldinger på iPhone, iPad og iPod touch. Legg til effekter, tegninger og større emojier i samtalene dine. Bruk tredjepartsapper til å skape og dele innhold rett fra Meldinger.