Apple Pay-kundestøtte

Konfigurer Apple Pay

Legg til et kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalt kort på iPhone, iPad, Apple Watch eller Mac.

Administrer kortene dine

Finn ut hvordan du endrer standardkortet ditt, oppdaterer fakturerings- og kontaktinformasjonen din eller fjerner et kort.

Se transaksjonshistorikken din

Finn ut hvordan du ser de siste transaksjonene for kortene du bruker med Apple Pay.

Se forhåndsgodkjente betalinger i Apple Lommebok

Se og få tilgang til alternativer for administrering av gjentatte og utsatte Apple Pay-belastninger, slik som abonnementer, automatiske påfyllinger og månedlige fakturaer.

Spor bestillinger og kjøp i Apple Lommebok

Når du foretar et kjøp fra en deltakende forhandler, kan du spore bestillingen din i Lommebok-appen på iPhone.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.

Apple Pay-kortet som vises, er kun for demonstrasjonsformål.