Se kontosaldoen din og hele transaksjonshistorikken i Lommebok-appen

Koble kontoen din til Lommebok-appen for å se debet- eller kredittkortsaldoen din, hele transaksjonshistorikken med mer.

Slik kobler du til kontoen din i Lommebok-appen

1. På iPhone åpner du Lommebok-appen.

2. Trykk på kortet du vil koble til.

3. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst og deretter på «Kortinformasjon».

4. Trykk på «Hent kontosaldo og -aktivitet» for å koble kontoen din til Lommebok. Eller trykk på «Kom i gang» fra forsiden av kortet ditt for å koble til kontoen din.

Bildet har ingen alternativ tekst
  5. Følg trinnene på skjermen for å samtykke til eventuelle vilkår for tilkobling av kontoen, og trykk på «Fortsett». Du blir omdirigert til kortutstederen, der du blir bedt om å autentisere deg. Hvis du blir bedt om det, velger du kontoen du vil koble til. Du må kanskje skrive inn informasjonen din på nettet eller via tredjepartens nettbankapp.

6. Når du har koblet til kontoen din, ser du at du er Tilkoblet.

Kun tilgjengelig for kvalifiserte kortutstedere.

I Storbritannia utstedes kort som for øyeblikket er kvalifisert for denne funksjonen, fra følgende kortutstedere: Bank of Scotland, Barclaycard, Barclays, First Direct, Halifax, HSBC, Lloyds, M&S Bank, Monzo Bank, NatWest Bank, Royal Bank of Scotland og Starling Bank.

I USA er en lignende funksjon tilgjengelig for brukere med Discover-kort.

Slik ser du kontosaldoen din

Når du har koblet til kontoen din, kan du se den gjeldende kontosaldoen og transaksjonshistorikken, inkludert kjøp som ikke ble betalt for med Apple Pay. Slik ser du kontosaldoen og transaksjonshistorikken din:

1. På iPhone åpner du Lommebok-appen.

2. Trykk på det tilkoblede kortet.

3. Saldoen og transaksjonshistorikken vises automatisk.

Ventende transaksjoner vises kanskje ikke i Lommebok-appen, avhengig av kortutstederen. Hvis saldoene dine ikke oppdateres, må du sørge for at Hent data er slått på.

Slik slår du av kontoaktiviteten din

1. Trykk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst fra forsiden av passet og deretter på «Kortdetaljer».

2. Gå til Tilkoblet konto, og trykk på «Administrer».

3. Trykk på kortet ditt i Kontoer. Slå av Hent data, og trykk på «Slett kontoaktivitet».

Hvis du ikke kan koble til kontoen din i Lommebok-appen

1. Se etter tjenestebrudd eller tilkoblingsproblemer.

2. Forsikre deg om at du prøver å koble til et debet- eller kredittkort fra en kvalifisert kortutsteder.

3. Sørg for at du har iOS 17.1 eller nyere på iPhone.

4. Sørg for at du har den nyeste versjonen av nettbankappen for kortet ditt.

Slik kobler du kontoen din fra Lommebok-appen

1. På iPhone går du til Innstillinger.

2. Trykk på «Lommebok og Apple Pay».

3. Gå til Koblet til Lommebok, trykk på kortutstederen du vil fjerne, og trykk på «Koble fra». Deretter bekrefter du at du vil koble fra.