Hold kontakter oppdaterte på alle enheter med iCloud

Med iCloud kan du ha kontaktene dine i lommen din og på skrivebordet. Når du legger til eller oppdaterer en kontakt, gjør iCloud endringen overalt.

iCloud-kontakter på Mac og iPhone

Med iCloud kan du få tilgang til kontaktene dine fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller på icloud.com. Når du gjør en endring på én enhet eller på datamaskinen, oppdateres Kontakter automatisk. På den måten har du alltid den mest oppdaterte informasjonen om kontaktene dine når og hvor du trenger det.

Kom i gang

Konfigurere iCloud Kontakter

Når du slår på iCloud Kontakter, lastes all informasjon som er lagret på de forskjellige enhetene opp til iCloud. Hvis du slår av iCloud Kontakter senere, vil ikke informasjonen overføres automatisk fra iCloud og tilbake til enheten din.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Slå på Kontakter.
  3. Trykk på Slå sammen når du blir spurt om du vil Slå sammen eller Avbryte.

All informasjon som er lagret i Kontakter, lastes opp til iCloud.

På Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg fra menylinjen øverst på skjermen, og klikk deretter på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller tidligere, trenger du ikke å klikke på Apple-ID.
  2. Klikk på iCloud.
  3. Velg Kontakter.

All informasjon som er lagret i Kontakter, lastes opp til iCloud.

På iCloud.com eller iCloud for Windows

Etter at du slår på iCloud Kontakter på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, lastes kontaktene dine opp til iCloud. Du kan finne og redigere kontaktene dine på iCloud.com eller i iCloud for Windows. Alle endringer du gjør, oppdateres automatisk på de andre enhetene dine.

Hvis du slår av iCloud Kontakter på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, vil ikke kontaktene dine slettes fra iCloud, de vil ikke oppdateres automatisk og alle endringer du gjør vil ikke oppdateres på tvers av enhetene dine.

Bruk iTunes eller Finder til å synkronisere kontakter

Hvis du ikke vil administrere kontaktene dine med iCloud, eller hvis du vil synkronisere én gang, kan du synkronisere kontaktene dine manuelt med iTunes eller Finder.

Når du synkroniserer med iTunes eller Finder, lagres informasjonen lokalt på enhetene dine. Det kan oppstå forskjeller i informasjon hvis du oppdaterer én av enhetene dine mellom synkroniseringer. Hvis du for eksempel sletter kontakter fra datamaskinen etter å ha synkronisert med iPhone, iPad eller iPod touch, slettes disse kontaktene fra iOS- eller iPadOS-enheten også neste gang du synkroniserer med datamaskinen.

Få hjelp med iCloud Kontakter