Last ned iCloud for Windows

Med iCloud for Windows får du tilgang til bilder, videoer, e-post, kalendere, filer og annen viktig informasjon når du er på farten og på en Windows-PC.

Dette trenger du

* I Windows 7 og Windows 8 kan du laste ned iCloud for Windows på Apples nettsted

Få mest mulig ut av iCloud for Windows

Når du laster ned og konfigurerer iCloud på Windows-PC-en, blir bildene, videoene, e-post, filene og bokmerkene dine tilgjengelige på alle enhetene dine.

Hvis du trenger hjelp, kan du finne løsninger på vanlige problemer eller finne ut mer om iCloud for Windows.

Vil du ha tilgang til de nyeste iCloud-funksjonene? Gå gjennom systemkravene for iCloud. Du kan også finne ut mer om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen. Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.