Last ned iCloud for Windows

Med iCloud for Windows får du tilgang til bilder, videoer, e-post, kalendere, filer og annen viktig informasjon når du er på farten og på en Windows-PC.

iCloud for Windows

Få tilgang til alt det du liker, på alle enhetene du bruker

Når du laster ned og konfigurerer iCloud på Windows-PC-en din, blir bildene, videoene, e-postene, filene og bokmerkene tilgjengelige på alle enhetene dine. Hvis du trenger hjelp, kan du finne løsninger på vanlige problemer eller finne ut mer om iCloud for Windows.

Last ned iCloud for Windows

Én praktisk oppbevaringsplass for alle bildene dine

Bruk iCloud-bilder på PC for å laste ned alle bildene og videoene fra iCloud til datamaskinen, eller last opp et Windows-bildebibliotek til iCloud. Når du slår på Delte albumer, kan du dele minnene dine med akkurat de du vil.

Mac og iPhone som bruker iCloud-bilder

Kom i gang med iCloud-bilder:

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Valg ved siden av Bilder.
  3. Velg iCloud-bilder.
  4. Klikk på Ferdig og deretter på Bruk.

Du kan administrere og slette bilder og videoer fra Bilder-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, og på iCloud.com.

Øk iCloud-lagringskapasiteten

Du får automatisk 5 GB iCloud-lagring når du registrerer deg. Når du øker lagringsabonnementet ditt, fra 50 GB for 10 NOK per måned, får du enda mer plass til å lagre det som er aller viktigst for deg, på en sikker måte i iCloud. Det betyr enda mer plass til bilder, videoer, dokumenter, apper med mer. Du kan oppgradere direkte fra iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC.

Bruk PC-en til å kjøpe mer iCloud-lagring:

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Lagring > Vis konto.
  3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt.
  4. Klikk på Vis konto, og følg instruksjonene.

Finn ut mer om priser for iCloud-lagringsplass i landet ditt eller regionen din.

Få mest mulig ut av iCloud

Finn ut mer om bruk av iCloud for Windows for å få tilgang til filene dine på iCloud Drive, koble til Mail i Outlook og dele bilder, kalendere og bokmerker på en enkel måte på alle enhetene dine. Hvis du når grensen for lagringsplass i iCloud, hjelper vi deg med å administrere lagringsplassen slik at du alltid har de nyeste versjonene av det du trenger.

iCloud for Windows 7.7 og nyere krever en versjon av Windows fra Microsoft Windows 7 til og med Windows 10 (april 2018-oppdateringen), Outlook 2007 eller nyere eller iCloud.com (for Mail, Kontakter, Kalender) samt Internet Explorer 10 eller nyere, Firefox 30 eller nyere, eller Google Chrome 28 eller nyere (for Bokmerker).

Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.