Synkronisere iPhone, iPad eller iPod ved hjelp av iTunes på datamaskinen

Finn ut hvordan du synkroniserer musikk, filmer og mer med iTunes på Mac eller PC.

Før du bruker iTunes til å synkronisere innhold til iOS-enheten, kan du vurdere å bruke iCloud, Apple Music eller lignende tjenester til å beholde innhold fra en Mac eller PC i skyen. På denne måten har du tilgang til musikk, bilder og mer på iOS-enheten når du ikke er i nærheten av datamaskinen din. Finn ut mer om å bruke Apple Music eller iCloud-bilder i stedet for iTunes.

Hvis du bruker iCloud eller andre tjenester, for eksempel Apple Music, til å holde innholdet oppdatert på alle enhetene dine, kan det hende at synkronisering via iTunes er slått av.

Dette kan du synkronisere med iTunes

• Album, sanger, spillelister, filmer, TV-programmer, podkaster, bøker og lydbøker.
  • Bilder og videoer.
  • Kontakter og kalendere.
  • Sikkerhetskopier av enheter som du har opprettet i iTunes.

iTunes-funksjoner kan variere etter land eller region.

Synkronisere eller fjerne innhold ved bruk av iTunes

1. Åpne iTunes, og koble enheten til datamaskinen din med en USB-kabel.
  2. Klikk på symbolet til enheten øverst til venstre i iTunes-vinduet. Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke ser symbolet
    Symbolet til enheten øverst til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Fra listen under Innstillinger på venstre side av iTunes-vinduet klikker du på typen innhold du vil synkronisere eller fjerne.1 Hvis du vil aktivere synkronisering for en innholdstype, velger du avmerkingsboksen ved siden av Synkroniser.

Avmerkingsboksen ved siden av Synkroniser musikk i iTunes.

4. Velg avmerkingsboksen ved siden av elementet du vil synkronisere.
  5. Klikk på Bruk-knappen nederst til høyre på skjermen. Hvis synkroniseringen ikke starter automatisk, klikker du på Synkroniser-knappen.

1. Du kan bare synkronisere iOS-enheten med ett iTunes-bibliotek om gangen. Hvis du ser en melding om at iOS-enheten er synkronisert med et annet iTunes-bibliotek, har iOS-enheten vært koblet til en annen datamaskin tidligere. Hvis du klikker på «Slett og synkroniser» i meldingen, blir alt innhold av den valgte typen på iOS-enheten slettet og erstattet med innhold fra datamaskinen.

Synkronisere innholdet ditt ved bruk av Wi-Fi

Når du har konfigurert synkronisering med iTunes ved bruk av USB, kan du konfigurere iTunes til å synkronisere med enheten din via Wi-Fi i stedet for USB. Slik gjør du det:

1. Koble iOS-enheten til datamaskinen din med en USB-kabel, åpne deretter iTunes, og velg enheten din.
  2. Klikk på Oppsummering på venstre side av iTunes-vinduet.
  3. Velg Synkroniser med denne [enheten] via Wi-Fi.
  4. Klikk på Bruk.

Når datamaskinen og iOS-enheten er på samme Wi-Fi-nettverk, vises iOS-enheten i iTunes. iOS-enheten synkroniseres automatisk når den er koblet til strøm og iTunes er åpen på datamaskinen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.