Synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes via USB

Les om hvordan du synkroniserer enheten med iTunes på datamaskinen.

Bruk iTunes til å synkronisere informasjon på enheten med datamaskinen. Hvis du for eksempel har filmer eller musikk på datamaskinen, vil synkronisering legge til disse mediene på iPhone, iPad eller iPod touch. Følg framgangsmåten nedenfor for å konfigurere synkronisering.

1. Åpne iTunes. Kontroller at du har den nyeste versjonen.
  2. Koble enheten til datamaskinen. Bruk den medfølgende USB-kabelen til å koble enheten til datamaskinen.
  3. Finn den tilkoblede enheten. Les mer om hvordan du finner den tilkoblede enheten i iTunes.
  4. Klikk på enheten. Når du har klikket på enheten, vises faner på venstre side av iTunes-vinduet under Innstillinger.

Hvis du ikke har tilsvarende innhold i iTunes-biblioteket, kan det hende at enkelte faner ikke vises. Hvis du for eksempel ikke har noen podcaster i biblioteket, vises ikke Podcast-fanen.

I tillegg til Musikk, Filmer og TV-programmer kan fanene inkludere:

Info: Synkroniser kontakter og kalendere.
    Apper: Administrer apper og fildeling.
    Podcaster: Synkroniser podcaster.
    iTunes U: Synkroniser iTunes U-kurs.
    Bøker: Synkroniser bøker og PDF-dokumenter.
    Lydbøker: Synkroniser lydbøker.
    Toner: Synkroniser (ringe)toner og andre varseltoner.
    Bilder: Synkroniser bilder. Les om hvordan du synkroniserer bilder med iTunes. Slå på synkronisering.

iTunes kan ikke synkronisere visse typer innhold, inkludert e-postkontoer, notater og bokmerker.

5. Slå på synkronisering. Du kan slå på synkronisering for Musikk, Filmer, TV-programmer, Podcaster, Lydbøker, Toner, Bilder og Info. Når du skal slå på synkronisering, klikker du på innholdstypen på listen under Innstillinger og deretter i ruten ved siden av Synkroniser. Hvis ruten er markert fra før, er synkronisering allerede slått på for den fanen. Fjern markeringen i ruten for å slå av synkronisering.
  6. Synkroniser innholdet. Klikk på Synkroniser-knappen nede i høyre hjørne av skjermen for å synkronisere innholdet. Bare informasjon i innholdslisten som du har aktivert synkronisering for, vil bli synkronisert med datamaskinen. Klikk først på Bruk-knappen hvis du endret noen av innstillingene. Du kan også synkronisere iOS-enheten via Wi-Fi.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: