Punktskriftskjermer som er støttet av iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruke VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch og en Bluetooth-aktivert leselist til å lese og navigere.

Nedenfor finner du en liste over støttede punktskriftskjermer som du kan bruke med iPhone, iPad eller iPod touch. Påse at du har nyeste versjon av iOS for å forsikre deg om at leselisten bruker den riktige tabellen. Klikk så på enhetskoblingen for å gå til enhetsspesifikke kommandoer for VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Papenmeier

Les mer

Du finner den universelle listen over vanlige kommandoer i Vanlige punktskriftkommandoer for VoiceOver.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.