Bruke en Alva BC640-leselist med VoiceOver

Når du bruker en Alva BC640-leselist med VoiceOver på iPhone, iPad eller iPod touch, kan du bruke følgende tastkommandoer.

Påse at du har nyeste versjon av iOS for å forsikre deg om at leselisten bruker den riktige tabellen.

Navigering

VoiceOver-handling

Tast på leselist

Flytt til forrige objekt

Smartpad venstre

Flytt til neste objekt

Smartpad høyre

Gå til statuslinjen

Smartpad 2

Aktiverer Tilbake-knappen hvis den finnes

Smartpad 3

Rotor

VoiceOver-handling

Tast på leselist

Gå til neste objekt ved hjelp av rotorinnstilling

eTouch 4, tommel 4 eller Smartpad ned

Gå til forrige objekt ved hjelp av rotorinnstilling

eTouch 2, tommel 2 eller Smartpad opp

Samhandling

VoiceOver-handling

Tast på leselist

Dobbelttrykk på det valgte objektet

Markørhentetastrad 1 eller markørhentetastrad 2

Marker objektet under fingeren

Smartpad retur eller tommel 3

Aktiverer Hjem-knappen

Smartpad 1

Lesing

VoiceOver-handling

Tast på leselist

Sett tale på pause eller fortsett

Smartpad 4

Punktskrift

VoiceOver-handling

Tast på leselist

Panorerer punktskriften mot venstre

eTouch 1 eller tommel 1

Panorerer punktskriften mot høyre

eTouch 3 eller tommel 5

Slå utvidet statusbeskrivelse av eller på

Status-markørhentetastrad 1 eller status-markørhentetastrad 2

Les mer

Du finner den universelle listen over vanlige kommandoer i Vanlige leselistkommandoer for VoiceOver.

Feature Pack Perkins-tastene støttes ikke på nåværende tidspunkt.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.