Ondersteuning voor Pages

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Pages.

Lees wat er nieuw is in Pages voor Mac en iOS

Herontworpen documentbeheer, slepen tussen apps, verbeterde export van PDF-documenten en meer.

Hulp bij Pages

Maak en wijzig Pages-documenten op je Mac, op iCloud.com en op je iPhone of iPad. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Pages, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Pages

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.