Support voor Keynote

Een presentatie ontwerpen

Kies een thema, voeg dia's toe en wijzig de stijl en de beeldverhouding van je Keynote-presentatie.

Presenteren in een videoconferentie

Wanneer je een Keynote-presentatie geeft in een videoconferentie-app, kun je de notities en regelaars van de presentator in een apart scherm op je Mac erbij houden.

Aanmaken en delen in een browser

Maak, wijzig en werk samen aan gedeelde presentaties vanaf een webbrowser op je Mac- of Windows-computer.

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Kom meer te weten over features en ontdek wat Keynote op je Mac, iPad of iPhone allemaal kan.

Keynote voor iCloud

Maak, wijzig en presenteer in een webbrowser met Keynote voor iCloud.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.