Support voor Keynote

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Keynote.

Leer wat er nieuw is voor Keynote voor Mac en iOS

Vormen, opmerkingen in een reeks, in-app autocorrectie en nog veel meer.

Hulp bij Keynote

Maak en bewerk Keynote-presentaties op uw Mac, op iCloud.com en op uw iPhone of iPad. Als u wilt weten hoe u iets kunt doen met Keynote, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Keynote

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.