Support voor Keynote

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Keynote.

Over samenwerking voor Keynote

Nodig anderen uit voor uw presentaties en werk er in realtime aan samen.

Hulp bij Keynote

Maak en bewerk Keynote-presentaties op uw Mac, op iCloud.com en op uw iPhone of iPad. Als u wilt weten hoe u iets kunt doen met Keynote, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Meer informatie

iWork-gemeenschappen

Vind oplossingen voor Pages, Numbers en Keynote in onze iWork-gemeenschappen.

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Keynote

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.