Keynote voor Mac gebruiken tijdens videoconferenties

Keynote maakt het gemakkelijk om te presenteren tijdens videoconferenties op uw Mac.

Met Keynote 11 kunt u nu de regelaars voor de presentator in een apart venster bekijken. U kunt dan uw presentatornotities en de huidige en volgende dia's zien, terwijl het publiek gefocust blijft op uw presentatie.

Uw presentatie starten

Om uw presentatie te starten, kiest u 'Speel af' in de menubalk. Vervolgens kiest u 'Speel diavoorstelling af in venster' en stelt u het presentatievenster in op de gewenste grootte.

Uw scherm delen

Kies 'Keynote' in het Deel-menu in uw videoconferentie-app. De instructies kunnen variëren, afhankelijk van de videoconferentie-app.

Het presentatorschermvenster gebruiken

Als u het presentatorschermvenster wilt weergeven, beweegt u uw aanwijzer naar boven in het diavoorstellingsvenster en klikt u vervolgens op de knop 'Presentatorschermvenster' .

Gebruik de pijl naar rechts of naar links om naar de volgende of vorige dia te gaan.

Als u de grootte van uw presentatornotities wilt wijzigen, beweegt u de aanwijzer over de presentatornotities en gebruikt u vervolgens de knoppen voor de tekstgrootte .

Klik op de miniatuurknop om miniaturen weer te geven of te verbergen.

Keynote-presentatorschermvenster

Als kijkers het presentatorschermvenster kunnen zien

Als kijkers het presentatorschermvenster kunnen zien, moet u de instelling 'Toon venster van presentatorscherm in andere apps' uitschakelen op het tabblad 'Diavoorstelling' in de Keynote-voorkeuren.

Venster met voorkeuren voor diavoorstellingen in Keynote

Sommige apps voor videoconferenties geven altijd het presentatorschermvenster weer als dit zich in het gebied voor het gedeelde scherm bevindt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.