Een Apple TV waarop het beginscherm wordt weergegeven

Is dit je eerste Apple TV?

Lees hoe je je Apple TV klaarmaakt voor de ultieme bioscoopervaring.

De Apple TV configureren

De Siri Remote (3e generatie)

Maak kennis met de Siri Remote

De Siri Remote (3e generatie) met USB‑C geeft je ongeëvenaarde controle met een clickpad met aanraakfunctionaliteit.

Navigeren op de Apple TV

Een voorbeeld van FaceTime op de Apple TV.

FaceTime: nu op het grootste scherm in je huis

Met tvOS 17 en nieuwer kun je de camera en microfoon van je iPhone of iPad gebruiken met de FaceTime-app op je Apple TV 4K (2e generatie of nieuwer). Ga lekker op de bank zitten terwijl je met familie en vrienden kletst of samen een film kijkt via SharePlay. Maak het nog leuker met handgebaren waarmee je effecten op het scherm genereert.

Aan de slag met FaceTime op de Apple TV

Een Apple TV met de Apple TV-app

Dé plek voor TV+, MLS Season Pass en meer

De Apple TV-app heeft een nieuw uiterlijk, zodat je gemakkelijker al je favoriete kanalen, apps en materiaal kunt vinden via de nieuwe, dynamische navigatiekolom. Je kunt tvOS bijwerken op alle Apple TV HD- en Apple TV 4K-modellen.

Meer informatie over de nieuwste voorzieningen in tvOS 17

Om in de Apple TV-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.