Een Siri Remote of Apple TV Remote opladen

Lees hier hoe u de Siri Remote of Apple TV Remote oplaadt.*

Wanneer u de afstandsbediening moet opladen, verschijnt een waarschuwing op de Apple TV. U kunt de batterijspanning van de afstandsbediening op elk moment controleren. Ga hiervoor simpelweg naar 'Instellingen' > 'Afstandsbedieningen en apparaten' > 'Afstandsbediening' en selecteer de afstandsbediening.

De afstandsbediening opladen

Het duurt ongeveer 2,5 uur voordat de Siri Remote volledig is opgeladen. U kunt de afstandsbediening tijdens het opladen echter blijven gebruiken. Er zijn twee manieren** om de afstandsbediening op te laden:

• Sluit deze aan op de computer met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel.
  • Sluit deze aan op een stopcontact met een Apple USB-lichtnetadapter zoals deze die bij de iPhone of iPad is meegeleverd. Bij de Apple TV wordt geen Apple USB-lichtnetadapter meegeleverd.

U kunt de afstandsbediening niet met de Apple TV opladen.

* Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.

** De batterij in de afstandsbediening is niet toegankelijk voor gebruikers. Raadpleeg de servicepagina van dit product voor meer informatie.