Een Siri Remote of Apple TV Remote opladen

Lees meer over het opladen van een Siri Remote of Apple TV Remote.1

Wanneer u de afstandsbediening moet opladen, verschijnt er een waarschuwing op uw tv. U kunt de batterijspanning van de afstandsbediening op elk moment controleren. Ga naar 'Instellingen' > 'Afstandsbedieningen en apparaten' > 'Afstandsbediening'.

De afstandsbediening opladen

Het duurt ongeveer 2,5 uur voordat de Siri Remote volledig is opgeladen. U kunt de afstandsbediening tijdens het opladen echter blijven gebruiken. Er zijn twee manierenom de afstandsbediening op te laden:

• Sluit deze aan op de computer met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel.
  • Sluit deze aan op een stopcontact met een Apple USB-lichtnetadapter, zoals wordt meegeleverd bij de iPhone of iPad. Bij de Apple TV wordt geen Apple USB-lichtnetadapter meegeleverd.

U kunt de afstandsbediening niet via de Apple TV opladen.

1. Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie) worden overal met dezelfde afstandsbediening geleverd. In landen en regio's waar Siri wordt ondersteund, heet de afstandsbediening 'Siri Remote'. In andere landen heet de afstandsbediening 'Apple TV Remote'. Siri werkt met beide afstandsbedieningen zolang de Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie) in een taal en land of regio met ondersteuning voor Siri is geconfigureerd.
  2. De batterij in de afstandsbediening is niet toegankelijk voor gebruikers. Raadpleeg voor meer informatie de servicepagina van dit product.