Waarschuwingen over USB in iTunes oplossen

Als u de melding 'Time-out van de iPhone' ziet of uw apparaat onverwacht wordt losgekoppeld wanneer u het synchroniseert met iTunes, kan er een probleem zijn met de verbinding van de USB-kabel naar uw apparaat.

Gebruik de stappen in dit artikel als uw iPhone, iPad of iPod touch wordt losgekoppeld tijdens het synchroniseren of u één van de volgende problemen ervaart:

• U ziet de melding 'De verbinding met de iPhone is opnieuw ingesteld' wanneer u uw apparaat synchroniseert of een reservekopie maakt.
  • U ziet de melding 'Time-out van de iPhone' tijdens het synchroniseren.
  • U ziet iTunes-fout 2001–2011 tijdens het bijwerken of herstellen.
  • Een 'onbekende fout' doet zich voor tijdens de synchronisatie.

Lees wat u moet doen als iTunes uw apparaat niet herkent.

Verbindingen controleren

Voer deze stappen uit om de verbinding tussen het apparaat en de computer te controleren. Zorg ervoor dat uw iPhone op het toegangsscherm staat voordat u begint met elke stap. U hoeft wellicht maar één stap uit te voeren om het probleem op te lossen. Test de verbinding dus na elke stap die u probeert.

1. Koppel uw apparaat los en sluit het opnieuw aan.
  2. Controleer of de kabel bij het apparaat of de computer is losgekomen.
  3. Zorg ervoor dat het apparaat niet verbonden is met een batterijset of case van een andere fabrikant, een USB-hub of uw toetsenbord. Sluit het apparaat rechtstreeks aan op een USB-poort van uw computer.
  4. Start de iPhone, iPad of iPod touch opnieuw op.
  5. Download de nieuwste versie van iTunes.
  6. Controleer op software-updates.
    Op de Mac: Werk uw software bij.
    Op de pc: Installeer de updates van Microsoft.
  7. Lees wat u moet doen als uw iOS-apparaat het scherm 'Verbind met iTunes' weergeeft.
  8. Als u het apparaat aansluit met een accessoire of kabel van een andere fabrikant, probeert u het in plaats daarvan met een kabel van Apple.
  9. Koppel alle andere USB-apparaten los van de computer behalve het toetsenbord en de muis. Sluit vervolgens het apparaat opnieuw aan. Als het probleem hiermee is verholpen, sluit u de andere USB-apparaten één voor één opnieuw aan. Controleer of na het toevoegen van een apparaat het iOS-apparaat nog steeds wordt herkend door de computer.

Als het probleem is verholpen na het uitvoeren van één van deze stappen maar later opnieuw optreedt, zorgt u ervoor dat u de manier waarop het apparaat is aangesloten niet hebt veranderd. Controleer bijvoorbeeld of u het apparaat hebt aangesloten op een specifiek accessoire of een specifieke kabel hebt gebruikt die het probleem opnieuw veroorzaakte.

Meer hulp

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.