Als u een foutmelding ziet wanneer u uw iPhone, iPad of iPod bijwerkt of herstelt

Lees wat u kunt doen als u een foutcode of een waarschuwing ziet wanneer u uw apparaat via iTunes bijwerkt of herstelt.

iTunes bijwerken

Installeer de nieuwste versie van iTunes op de computer.

De computer bijwerken

Installeer alle updates voor uw Mac. Als u een pc hebt, downloadt u de updates van Microsoft.

Het apparaat rechtstreeks aansluiten op de computer

Sluit uw iOS-apparaat rechtstreeks aan op de USB-poort van uw computer (dus niet op een aangesloten toetsenbord of USB-hub).

Een Lightning-naar-USB-kabel

Opnieuw opstarten

Schakel uw computer en uw apparaat uit. Schakel ze vervolgens weer in.

De beveiligingssoftware van de computer controleren

Software die mogelijk problemen veroorzaakt bij de verbinding van uw computer met iTunes, moet u wellicht bijwerken, wijzigen of verwijderen.

Opnieuw proberen

Werk uw apparaat nogmaals bij of herstel het nogmaals.

Meer hulp

Als u deze stappen hebt geprobeerd en de fout weer te zien kreeg, volgt u de stappen voor uw foutcode.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.