De taal van uw Apple TV wijzigen

Lees hier wat u moet doen als u een andere taal wilt instellen op een Apple TV of als u de taal per ongeluk hebt gewijzigd.

Ondertiteling aan- of uitzetten

U kunt ondertiteling aan- of uitzetten terwijl u een film of serie kijkt. Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie): veeg omlaag op de Siri Remote, selecteer 'Ondertiteling' en kies vervolgens de gewenste taal voor de ondertiteling.

U kunt het ook aan Siri vragen. Houd de Siri-knop ingedrukt op de Siri Remote en zeg 'Ondertiteling inschakelen'.

Als u ondertiteling uit wilt zetten, veegt u omlaag op de Siri Remote, selecteert u 'Ondertiteling' en vervolgens 'Uit'. Of houd de Siri-knop ingedrukt op de Siri Remote en zeg 'Ondertiteling uitschakelen'.

Meer informatie over ondertiteling, audiotalen en audiobeschrijvingen.

Om ondertiteling in te schakelen en de taal te wijzigen op uw Apple TV (2e of 3e generatie): houd de selectieknop op uw afstandsbediening drie seconden ingedrukt om het tabblad 'Ondertiteling' weer te geven. Selecteer nu de gewenste optie.

De taal van uw Apple TV wijzigen

Volg de stappen hieronder om de taal van uw Apple TV te wijzigen.

Open 'Instellingen'

Selecteer 'Instellingen' in het beginscherm.

Selecteer 'Algemeen'

'Algemeen' is de eerste optie bovenaan de lijst.

Selecteer 'Taal'

Scrol omlaag en selecteer 'Taal' onder 'Taal en regio' (de eerste optie met een vlag aan de linkerkant). Scrol niet te snel, omdat het even kan duren voordat de vlag verschijnt.

Kies de gewenste taal

Scrol omlaag op het volgende scherm en kies de gewenste taal.