De taal van uw Apple TV wijzigen

Lees hier wat u moet doen als u een andere taal wilt instellen op een Apple TV of als u de taal per ongeluk hebt gewijzigd.

De taal van de ondertiteling wijzigen

U kunt tijdens het kijken naar een film of tv-programma de taal van de ondertiteling wijzigen. Apple TV 4K of Apple TV (4e generatie): veeg omlaag op de Siri Remote, selecteer 'Ondertiteling' en kies vervolgens de gewenste taal voor de ondertiteling. Apple TV (2e of 3e generatie): houd de selectieknop drie seconden ingedrukt om de tab 'Ondertiteling' weer te geven. Selecteer nu de gewenste optie. Meer informatie over audiobeschrijvingen en ondertiteling op de Apple TV.

De taal van uw Apple TV wijzigen

Volg de stappen hieronder om de taal van uw Apple TV te wijzigen.

Open 'Instellingen'

Selecteer 'Instellingen' in het beginscherm.

Selecteer 'Algemeen'

'Algemeen' is de eerste optie boven in de lijst.

Selecteer 'Taal'

Scrol omlaag en selecteer 'Taal' onder 'Taal en regio' (de eerste optie met een vlag aan de linkerkant). Scrol niet te snel, omdat het even kan duren voordat de vlag verschijnt.

Kies de gewenste taal

Scrol omlaag op het volgende scherm en kies de gewenste taal.