Erkende Apple serviceproviders en onafhankelijke reparatieproviders

Controleer of de provider toegang heeft tot originele onderdelen en informatiebronnen voor reparatie van Apple.

Voer een providernaam in.
Selecteer uw land of regio. Selecteer een geldig land of een geldige regio.
Selecteer uw plaats. Selecteer een geldige plaats.
resultaat/resultaten gevonden
Erkende Apple serviceprovider Onafhankelijke reparatieprovider Plan een reparatie via Apple Bezoek website

Er waren geen treffers voor de zoekopdracht.

Erkende Apple serviceprovider

Erkende Apple serviceproviders bieden door Apple gecertificeerde reparatieservice binnen en buiten de garantie voor Apple producten. De technici bij alle erkende Apple serviceproviderlocaties ontvangen training van Apple en gebruiken alleen originele onderdelen, gereedschappen, diagnoseprocedures en informatiebronnen van Apple. De reparaties worden ondersteund door Apple.

Onafhankelijke reparatieprovider

Onafhankelijke reparatieproviders zijn bedrijven die reparaties buiten de garantie aanbieden voor iPhone en Mac. Deze bedrijven kunnen toegang krijgen tot originele onderdelen, gereedschap, training, diagnostische tests en informatiebronnen van Apple om daarmee verschillende reparaties buiten de garantie te kunnen uitvoeren voor iPhone en Mac, zoals scherm- en batterijvervanging voor iPhone en moederbord- en videokaartvervanging voor Mac. Mogelijk bieden providers hun eigen garanties.