Support voor Foto's

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor Foto's.

Foto's maken en bewerken met uw iPhone, iPad of iPod touch

Maak foto's en gebruik de camerafuncties op uw iPhone, iPad of iPod touch. Vervolgens bladert u en bewerkt u deze foto's direct op uw apparaat.

Hulp bij Foto's

U kunt foto's weergeven en bewerken op uw Mac, op iCloud.com en op uw iOS-apparaten. Als u wilt weten hoe u iets kunt doen met Foto's, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Uitgelichte onderwerpen