Support voor Foto's

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die je nodig hebt voor Foto's.

Foto's maken en bewerken met je iPhone, iPad of iPod touch

Maak foto's en gebruik de camerafuncties op je iPhone, iPad of iPod touch. Vervolgens blader je en bewerk je deze foto's direct op je apparaat.

Hulp bij Foto's

Je kunt foto's weergeven en bewerken op je Mac, op iCloud.com en op je iOS-apparaten. Als je wilt weten hoe je iets kunt doen met Foto's, kunnen deze gebruikershandleidingen helpen.

Uitgelichte onderwerpen

Foto's-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Foto's

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor je.