Support voor Berichten

Verwijderde berichten herstellen

Met iOS 16 en iPadOS 16.1 of hoger kunt u afzonderlijke berichten of volledige gesprekken herstellen die u in de Berichten-app had verwijderd.

Groepsberichten beheren

Een groepsgesprek aanmaken

Start een groepsgesprek met vrienden en familie, geef de groep een naam en voeg mensen toe aan of verwijder ze uit de groep.

Een groepsgesprek verlaten

Ontdek hoe u meldingen kunt dempen of een groepsgesprek kunt verlaten.

Uw berichten personaliseren

Uw memoji aanmaken en gebruiken

U kunt een memoji aanmaken die bij uw persoonlijkheid en stemming past en deze vervolgens versturen in Berichten en FaceTime.

Een persoonlijk tintje toevoegen

Druk uzelf uit met ballon- en camera-effecten, en effecten op volledig scherm.

Gebruik uw eigen Apple ID voor 'Delen met gezin'

Zorg ervoor dat iedereen een eigen Apple ID gebruikt wanneer u 'Delen met gezin' configureert.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.