Verwijderde tekstberichten op je iPhone of iPad herstellen

In iOS 16, iPadOS 16.1 of nieuwer kun je gesprekken en berichten herstellen die je hebt verwijderd in de Berichten-app.

Een verwijderd bericht of gesprek terughalen

1. Tik in Berichten op 'Bewerken' op de gesprekkenpagina. Als je eerder Berichten filteren hebt ingeschakeld, wordt de knop 'Bewerken' niet weergegeven. Tik in plaats daarvan op 'Filters' op de gesprekkenpagina.

2. Tik op 'Recent verwijderd'Geen alt beschikbaar voor afbeelding.

Tik op de gesprekkenpagina in Berichten op 'Bewerken' om de optie te vinden om recent verwijderde berichten weer te geven.

3. Kies de gesprekken met de berichten die je wilt herstellen en tik vervolgens op 'Zet terug'.

Tik op de pagina 'Recent verwijderd' in Berichten op het gesprek dat berichten bevat die je wilt herstellen.

4. Tik op 'Zet bericht terug' of 'Zet [aantal] berichten terug'.

Om verwijderde berichten en gesprekken terug te zetten, heb je iOS 16, iPadOS 16.1 of nieuwer nodig. Je kunt alleen berichten en gesprekken terugzetten die je in de afgelopen 30 tot 40 dagen hebt verwijderd. Als je een bericht verwijdert voordat je bijwerkt naar iOS 16, iPadOS 16 of nieuwer, kun je dat bericht niet herstellen.

Lees hoe je een bericht of een gesprek in Berichten op je iPhone verwijdert