Haal het meeste uit uw foto's

Lees hoe u foto's maakt, bewerkt en beheert met een iPhone, iPad, iPod touch en Mac.

Maak en bewerk geweldige foto's

Leg uw herinneringen vast met de ongelofelijke camera van uw iPhone, iPad of iPod touch. Bewerk dan de foto's rechtstreeks op uw apparaat.

Geniet overal van uw foto's

Gebruik iCloud om uw gehele foto- en videoverzameling te bewaren en deze up-to-date te houden op uw iPhone, iPad, iPod touch, computer en op iCloud.com.

Laten we aan de slag gaan

Nu dat u de perfecte foto hebt gemaakt en deze overal mee naartoe kunt nemen, leest u hoe u de foto er precies doet uitzien zoals u wilt.

Hulp nodig bij Foto's of uw camera?