Fotografie

Ontdek wat u raakt.

Begin met het vastleggen van uw wereld

Fotografeer de belangrijke momenten in uw leven. Perfectioneer deze momenten vervolgens in de Foto's-app in iOS of macOS.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Gebruik de portretmodus om te zorgen dat uw foto's eruit springen. Of maak foto's die tot leven komen als u ze aanraakt.

Geniet overal van uw foto's

Gebruik iCloud om uw hele foto- en videoverzameling te bewaren en up-to-date te houden op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac en op iCloud.com.

Ontdek fotografie met Today at Apple

Leer de basisbeginselen van de fotografie kennen, experimenteer met portretfotografie en ontdek nieuwe mogelijkheden om artistieke foto's te maken tijdens een van de praktische sessies in een Apple Store bij u in de buurt.

Hulp nodig bij Foto's of uw camera?