Maak kennis met uw nieuwe iPhone

Wij helpen u bij het configureren van uw nieuwe iPhone en laten u enkele geweldige functies zien die meer mogelijk maken dan ooit tevoren.

Uw iPhone configureren en gebruiken

Nadat u het configuratieproces hebt voltooid onder begeleiding van uw iPhone, kunt u deze gaan gebruiken. Surf op internet, stuur berichten, bel vrienden, gebruik Siri, download apps en muziek en meer.

Alles wat u nodig hebt met één veeg toegankelijk

Met slechts één veeg opent u snel uw instellingen en apps, geeft u uw meldingen weer en krijgt u het laatste nieuws.

Nog meer moois van iPhone

Hoe meer u weet van uw nieuwe iPhone, hoe blijer u ermee bent. Hierna volgen meer functies die zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uw iPhone te halen.