Maak kennis met iPhone

We helpen u uw nieuwe iPhone te configureren en gebruiken, zodat u meer kunt doen dan ooit.

Om te beginnen

Met een paar stappen kunt u uw nieuwe iPhone configureren of overstappen naar een iPhone.

Alles wat u nodig hebt met één veeg toegankelijk

Met slechts één veeg opent u snel uw instellingen en apps, geeft u uw meldingen weer en krijgt u het laatste nieuws.

Nog meer moois van iPhone

Hoe meer u weet van uw nieuwe iPhone, hoe blijer u ermee bent. Hierna volgen meer functies die zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit uw iPhone te halen.