Maak kennis met uw nieuwe iPhone

Wij helpen u bij het configureren van uw nieuwe iPhone en laten u enkele geweldige functies zien die meer mogelijk maken dan ooit tevoren.

Uw iPhone configureren en gebruiken

Nadat u het configuratieproces hebt voltooid onder begeleiding van uw iPhone, kunt u deze gaan gebruiken. Surf op internet, stuur berichten, bel vrienden, gebruik Siri, download apps en muziek en meer.

Alles wat u nodig hebt met één veeg toegankelijk

Ontvang het laatste nieuws, bekijk uw meldingen en krijg snel toegang tot uw instellingen en apps; alles met slechts één veeg.

Nog meer moois van iPhone

Hoe meer u weet van uw nieuwe iPhone, hoe meer u ervan zult houden. Hier ziet u meer functies die u kunnen helpen meer te doen met uw iPhone.