Als u fout 1015 of het bericht 'De benodigde resource is niet gevonden' ziet

Gebruik de herstelmodus als u deze fout ziet wanneer u uw iPhone of iPad bijwerkt of herstelt.

Als u fout 1015 of het bericht 'De benodigde resource is niet gevonden' ziet, probeert u misschien een eerdere versie van iOS te installeren (downgraden).

U kunt uw apparaat naar de nieuwste versie van de software herstellen met de herstelmodus van uw iPhone of de herstelmodus van uw iPad.

Als u nog steeds een fout krijgt, neemt u contact op met Apple Support.