iPhone 12 en nieuwer: snelle controles voor probleemoplossing

Snelle controles voor probleemoplossing voor alle problemen

Probeer deze stappen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

1. Zorg ervoor dat er geen interferentie wordt veroorzaakt door een beschermende folie, hoesje, handschoen of stylus. Raak het scherm aan met je vingertoppen, niet met je vingernagel.

2. Maak het scherm schoon met een zachte, lichtjes natte, pluisvrije doek.

• Belangrijk: Koppel eerst alle kabels los en schakel de iPhone uit. Gebruik geen producten die bleekmiddelen of waterstofperoxide bevatten. Voorkom dat er vloeistof in de openingen komt en dompel de iPhone niet onder in schoonmaakmiddelen. Gebruik geen perslucht.

3. Gebruik een compatibele oplaadkabel om de iPhone aan te sluiten op een lichtnetadapter die is aangesloten op een stopcontact. Gebruik geen computerpoort of draadloos opladen. Laad de iPhone minimaal 10 minuten op. Wacht tot er een afbeelding op het scherm verschijnt of tot er 10 minuten zijn verstreken.

• Opmerking: De batterij van het iPhone kan volledig ontladen zijn waardoor het apparaat gedurende 20 tot 30 minuten moet opladen om te kunnen worden ingeschakeld. Het oplaadsymbool moet na twee minuten opladen zichtbaar zijn.

4. Herstart de iPhone. Als de iPhone niet herstart, probeer je geforceerde herstart van de iPhone.

Lees deze supportartikelen voordat je verdergaat met probleemspecifieke probleemoplossing

Algemeen

Voeding en opstarten

Wifi en Bluetooth

Herstellen

Opmerking: Het volgen van deze procedures kan leiden tot gegevensverlies.